Juventus–Fiorentina / Youri Djorkaeff Inter - Goal.com / Tidigare matcherna mellan juventus och fiorentina har i genomsnitt2.46 goals medan blgm har skett 50% av denna tid.

Fotboll från allianz stadium där juventus ställs mot fiorentina i omgång 12 av serie a. Juventus är i bra home form medan fiorentina presterar bra på bortaplan. Tidigare matcherna mellan juventus och fiorentina har i genomsnitt2.46 goals medan blgm har skett 50% av denna tid. Hittils i den här säsongen i serie a, juventus har i genomsnitt1.75 poäng per match på hemmaplan och fiorentina 1.8 poäng per match på bortaplan.

Fotboll från allianz stadium där juventus ställs mot fiorentina i omgång 12 av serie a. Carlos Valderrama - Goal.com
Carlos Valderrama - Goal.com from images.performgroup.com
Fotboll från allianz stadium där juventus ställs mot fiorentina i omgång 12 av serie a. Hittils i den här säsongen i serie a, juventus har i genomsnitt1.75 poäng per match på hemmaplan och fiorentina 1.8 poäng per match på bortaplan. Tidigare matcherna mellan juventus och fiorentina har i genomsnitt2.46 goals medan blgm har skett 50% av denna tid. Juventus är i bra home form medan fiorentina presterar bra på bortaplan.

Tidigare matcherna mellan juventus och fiorentina har i genomsnitt2.46 goals medan blgm har skett 50% av denna tid.

Hittils i den här säsongen i serie a, juventus har i genomsnitt1.75 poäng per match på hemmaplan och fiorentina 1.8 poäng per match på bortaplan. Juventus är i bra home form medan fiorentina presterar bra på bortaplan. Fotboll från allianz stadium där juventus ställs mot fiorentina i omgång 12 av serie a. Tidigare matcherna mellan juventus och fiorentina har i genomsnitt2.46 goals medan blgm har skett 50% av denna tid.

Tidigare matcherna mellan juventus och fiorentina har i genomsnitt2.46 goals medan blgm har skett 50% av denna tid. Juventus är i bra home form medan fiorentina presterar bra på bortaplan. Fotboll från allianz stadium där juventus ställs mot fiorentina i omgång 12 av serie a. Hittils i den här säsongen i serie a, juventus har i genomsnitt1.75 poäng per match på hemmaplan och fiorentina 1.8 poäng per match på bortaplan.

Tidigare matcherna mellan juventus och fiorentina har i genomsnitt2.46 goals medan blgm har skett 50% av denna tid. Sergio Aguero, Lionel Messi split - Goal.com
Sergio Aguero, Lionel Messi split - Goal.com from images.performgroup.com
Hittils i den här säsongen i serie a, juventus har i genomsnitt1.75 poäng per match på hemmaplan och fiorentina 1.8 poäng per match på bortaplan. Tidigare matcherna mellan juventus och fiorentina har i genomsnitt2.46 goals medan blgm har skett 50% av denna tid. Fotboll från allianz stadium där juventus ställs mot fiorentina i omgång 12 av serie a. Juventus är i bra home form medan fiorentina presterar bra på bortaplan.

Tidigare matcherna mellan juventus och fiorentina har i genomsnitt2.46 goals medan blgm har skett 50% av denna tid.

Hittils i den här säsongen i serie a, juventus har i genomsnitt1.75 poäng per match på hemmaplan och fiorentina 1.8 poäng per match på bortaplan. Fotboll från allianz stadium där juventus ställs mot fiorentina i omgång 12 av serie a. Juventus är i bra home form medan fiorentina presterar bra på bortaplan. Tidigare matcherna mellan juventus och fiorentina har i genomsnitt2.46 goals medan blgm har skett 50% av denna tid.

Tidigare matcherna mellan juventus och fiorentina har i genomsnitt2.46 goals medan blgm har skett 50% av denna tid. Fotboll från allianz stadium där juventus ställs mot fiorentina i omgång 12 av serie a. Juventus är i bra home form medan fiorentina presterar bra på bortaplan. Hittils i den här säsongen i serie a, juventus har i genomsnitt1.75 poäng per match på hemmaplan och fiorentina 1.8 poäng per match på bortaplan.

Hittils i den här säsongen i serie a, juventus har i genomsnitt1.75 poäng per match på hemmaplan och fiorentina 1.8 poäng per match på bortaplan. Youri Djorkaeff Inter - Goal.com
Youri Djorkaeff Inter - Goal.com from images.performgroup.com
Tidigare matcherna mellan juventus och fiorentina har i genomsnitt2.46 goals medan blgm har skett 50% av denna tid. Juventus är i bra home form medan fiorentina presterar bra på bortaplan. Fotboll från allianz stadium där juventus ställs mot fiorentina i omgång 12 av serie a. Hittils i den här säsongen i serie a, juventus har i genomsnitt1.75 poäng per match på hemmaplan och fiorentina 1.8 poäng per match på bortaplan.

Juventus är i bra home form medan fiorentina presterar bra på bortaplan.

Fotboll från allianz stadium där juventus ställs mot fiorentina i omgång 12 av serie a. Hittils i den här säsongen i serie a, juventus har i genomsnitt1.75 poäng per match på hemmaplan och fiorentina 1.8 poäng per match på bortaplan. Juventus är i bra home form medan fiorentina presterar bra på bortaplan. Tidigare matcherna mellan juventus och fiorentina har i genomsnitt2.46 goals medan blgm har skett 50% av denna tid.

Juventus–Fiorentina / Youri Djorkaeff Inter - Goal.com / Tidigare matcherna mellan juventus och fiorentina har i genomsnitt2.46 goals medan blgm har skett 50% av denna tid.. Juventus är i bra home form medan fiorentina presterar bra på bortaplan. Tidigare matcherna mellan juventus och fiorentina har i genomsnitt2.46 goals medan blgm har skett 50% av denna tid. Fotboll från allianz stadium där juventus ställs mot fiorentina i omgång 12 av serie a. Hittils i den här säsongen i serie a, juventus har i genomsnitt1.75 poäng per match på hemmaplan och fiorentina 1.8 poäng per match på bortaplan.

LihatTutupKomentar